Idén om Laps for Life föddes strax efter att vår pappa, make, morfar, farfar, svärfar, vän och största supporter Mats Rafstedt förlorade kampen mot cancer 2017. Efter en kort men intensiv behandling vid Jubileumskliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhus fick vi erfara precis hur viktigt deras jobb är. Och att alla donationer till Jubileumsklinikens Cancerfond spelar stor roll för forskning och positiva resultat.

 

Med Laps for Life vill vi arrangera ett lopp i Mats fina anda. Med positiv energi, vänner, support, familj, och kämparanda kan vi tillsammans göra skillnad för framtiden. Varv efter varv springer vi för Mats och alla de som på något vis drabbats av den orättvisa cancern.

Vart går pengarna?

Laps for Life är ett välgörenhetslopp med insamling till det livsviktiga arbete som Jubileumsklinikens Cancerfond utför. 2018 sprang vi tillsammans in 355 916kr - helt fantastiskt! 

Jubileumsklinikens cancerfond har till uppgift att stödja den cancerforskning som är kopplad till Jubileumskliniken. De senaste fem åren har Jubileumsklinikens Cancerfond fördelat cirka 50 miljoner kronor till olika forskningsprojekt.

 

Samtidigt ingår varje forskare i nätverk där man, var och en och tillsammans, söker efter pusselbitarna som bemästrar cancer. Arbetet pågår alltså världen över, och bakom varje genombrott i cancerforskningen ligger alltid ett långsiktigt och krävande arbete med ett stort antal människor inblandade.

  • Vi vill göra skillnad med Laps for Life. Därför går personliga supportrars donationer oavkortat till Jubileumsklinikens Cancerfond. 

  • Anmälningsavgiftens 100kr går delvis till evenemangskostnader. Resterande går till Jubileumsklinikens Cancerfond.

En detaljerad rapport presenteras efter avslutat lopp.

Läs mer om Jubileumsklinikens Cancerfond här >>

Till minne av Mats Rafstedt

OM INSAMLINGEN

Kontakt

© 2023 by Laps 4 Life Sweden

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black YouTube Icon

info@lapsforlife.se

+46 (0) 76 393 51 11

Namn *

Email *

Ämne *

Meddelande *